Sep 6, 2019

HELLO READERS!


this is a personal blog.
please check out my Facebook Page for more info and pictures

https://www.facebook.com/AfiqMOfficial

photograph by Bibo Aswan


p/s : this is a sticky post, scroll down for the newest entry.



Sep 13, 2013

hati

kalau takda benda baik nak cakap, baik diam.
betul tak?
ini asal bercakap menyakitkan hati orang keliling kau.
aku pelik dengan mereka mereka ni.
how can u be happy and tenang while u already hurt somebody?
personally aku memang tak boleh duduk diam lah kalau aku buat salah kat orang.
dulu yes aku tak rasa apa apa.
tapi umur pun dah meningkat.
dah boleh fikir mana buruk mana baik.
lately ni kalau aku rasa tak sedap hati, aku terus perbetulkan mana yang silap lah..
muhasabah diri katanya.
sebab kawan kawan ku, kita ni memang tak nampak silap kita.
tapi percayalah, MasyaAllah banyak betul silap kita ni sebenarnya.
kadang kadang memang ambik masa lah nak mengaku silap.
sebab ego besar bontot gajah.
tapi in the end aku tau mana silap aku.
dah silap tu pandai pandai lah ubah diri tu.
perbetulkan mana yang tak betul.
masing masing dah besar, tua bangka.
takkan semua orang nak point out silap kau...

hmmm aku penat actually. semalam baru balik from vietnam..
next month akan ke guangzhou pulak, which aku tak excited lansung. (sapa penah pegi tolonglah faham)
now badan rasa sakit. jiwa pun sakit.

bilalah nak sembuh ni.. 

Sep 6, 2013

Kree Fabulous Skirts

so kree is coming out with new range of skirts! design by of course by yours truly.
saya banyak belajar since Kree started.
mula mula macam all over the place sikit sebab we dont know our customer.
but right now, kami dah kenal siapa peminat peminat Kree.
and paling penting, mereka mereka yang boleh terima design aesthetic saya.

so this collection for skirts, 
i was really inspired by the personality of our customers.
in fact everytime im designing, selalu nya based on personality.
you know i imagine them wearing my pieces and how would they feel?
sexy? easy? confident?
yeah i get inspired by just that.

so pictures bawah ni semuanya skirt yang dah keluar kat website.
and some of it alhamdulillah dah sold out pun.
ada lagi yang belum keluar. so tak best la if i post up the picture here kan?
so suprise suprise :)










you guys can check out www.kree.my to purchase this skirt.
and saya nak ucap terima kasih kat kawan kawan blog saya yang banyak tolong
promote KREE.
macam peeja, kak d, mami coki, kak amie... and semua lah yang support.
alhamdulillah i know this people thru blogging.
walaupun aku blog benda2 sampah all this while. ahaha

and again i miss blogging....




Jul 7, 2013

ahad 2.20 am

i wanna go and start fresh. i need this. i need this.
kadang2 rasa this is not for me.
and its breaking my heart coz i know i love this so much.

and just the thought of "this is not for me"..
its killing me.

May 19, 2013

young and beautiful

"Young And Beautiful"


I've seen the world
Done it all
Had my cake now
Diamonds, brilliant
In Bel Air now
Hot summer nights, mid July
When you and I were forever wild
The crazy days, city lights
The way you'd play with me like a child


Will you still love me
When I'm no longer young and beautiful?
Will you still love me
When I got nothing but my aching soul?
I know you will, I know you will
I know that you will
Will you still love me when I'm no longer beautiful?

I've seen the world, lit it up
As my stage now
Channeling angels in a new age now
Hot summer days, rock n roll
The way you play for me at your show
And all the ways I got to know
Your pretty face and electric soul


Will you still love me
When I'm no longer young and beautiful?
Will you still love me
When I got nothing but my aching soul?
I know you will, I know you will
I know that you will
Will you still love me when I'm no longer beautiful?


Dear lord, when I get to heaven
Please let me bring my man
When he comes tell me that you'll let him in
Father tell me if you can
All that grace, all that body
All that face makes me wanna party
He's my sun, he makes me shine like diamonds